Kundeomtaler

Vi gjør vårt ytterste for at du er fornøyd.

Etter 10 PT-timer med Tore Austad, har kroppen min (som i utgangspunktet var svært utrent) fått en mye fastere form samt at jeg gikk ned en del cm både rundt midje og hofter. Tore er en meget målbevisst og ”streng” PT, som evner å gi motivasjon til å fullføre de aller vanskeligste øvelsene. Motivasjon til å trene på egenhånd har jeg også fått. Det har vært en flott periode å få lov til å trene med en mann med så mye driv og godt humør. I tillegg til treningen har jeg fått en kostholdsplan basert på hva min kropp trenger, og jeg er mett og fornøyd hele tiden (ikke noe ”sulte-kur” her , nei) Synd at jeg skal flytte, ellers ville jeg fortsatt trent med Tore.

Kathrine (37)

«Jeg har alltid trent endel, tidligere turner, men jeg merket at i voksen alder var det vanskeligere å holde motivasjon og vilje på topp. Derfor bestemte jeg meg for å investere i personlig trener september 2012. Jeg kom i kontakt med Tore og det resulterte i program med han fram til sommeren 2013. Noe av det jeg var mest interessert i var å lære meg gode styrkeøvelser som trente hele kroppen, for å unngå å jobbe med mange øvelser som kun fokuserer på enkelte muskelgrupper (noe jeg dessverre hadde gjort tidligere). For meg var det også viktig å lære meg riktig teknikk i styrkeløft, ettersom jeg tidligere, som turner, stort sett hadde trent styrke med egen kroppsvekt som motstand. Tiden med Tore var ekstremt lærerik. Jeg hadde følelsen av at han skjønte hva jeg ville ha ut av timene, og han klarte å vise meg veien til ny motivasjon og sterkere vilje. I løpet av det snaue året vi trente sammen var han min støttespiller på godt og vondt, og han klarte å overbevise meg selv på de dagene som var tyngst. Jeg så fort framgang, noe som førte til en indre treningsglede. At teknikken ble bedre var lett å merke ettersom treningsøktene ble lettere å gjennomføre, og jeg så og merket de fysiske forandringene på kroppen. Tore hadde troa på meg hele veien, og etterhvert klarte jeg selv å se det han så i meg. For min del har det aldri vært tvil om at det var verdt det, og jeg har anbefalt mange å gjøre det samme. Spesielt da jenter som kanskje vegrer seg for å prøve «guttas territorium» på treningsstudio. Trening er gøy, så lenge du finner din nisje og kan glede deg over dine egne resultater!»

Maria (29)

Med Tore som trener opplevde jeg at jeg oppnådde mine mål med en gang. Dette klarte jeg ved at han ga meg gode råd om teknikk, trening og ikke minst kosthold. For takket være Tore fikk jeg vite at jeg spiste altfor lite. Jeg var mye slapp, og ved å endre på kostholdet i tillegg til å trene riktig igjen, fikk jeg energien tilbake. Han kan også veldig mye om teknikk og fokuserte på de grunnleggende øvelsene. Ikke bare har jeg lært utrolig mye som jeg ikke kunne klart på egenhånd, men jeg har også minsket risikoen for fremtidige skader. Man vet man er i trygge hender når Tore gir råd. Jeg er veldig glad for at jeg investerte i trening med Tore – treningen, helsen og energien har aldri vært bedre siden!

Bettina (22)

«Jeg har opplevd treningene med Tore som tilrettelagt i forhold til de mål og resultat jeg ønsker. Før gikk jeg kun på gruppetime og hadde liten erfaring med egentrening. Nå blir jeg utfordret i nye øvelser, får tips til tøying, pusha når jeg vil gi opp, passa på at øvelsene blir utført korrekt, hjelp til treningsprogram, og opplever mestring på hver time, det er gøy å trene! Jeg opplever Tore som forberedt og fokusert på måla vi har satt. Han har i tillegg masse kunnskap og erfaring. Tore stiller krav til meg som kunde og veileder / gir råd på en god måte. Som person opplever jeg Tore som sikker og trygg på det han gjør. “

Elisabeth (33)

 

«Jeg hadde utvilsomt stort utbytte av PT timer med Tore. Han hjalp meg med å finne øvelser som var riktig for min kropp. Jeg fikk raskt fremgang og ble fort sterkere. Tore var presis og kunnskapsrik og passet godt på at jeg fikk utfordringer. Han var akkurat passe tøff til at jeg fikk der lille ekstra puffet til å ta i litt til, samtidig som jeg fikk mestringsfølelse. PT timer med Tore anbefales!»

Hildegunn (47)