Personlig trening

I dagens travle samfunn er det ikke lett å få trent effektivt på egenhånd. Mange havner i den berømte tidsklemma, og sliter med å komme inn i gode rutiner. Å ha en personlig trener gjør at du kommer deg på trening, og treningen blir i tillegg tidseffektiv, variert og gøy.

Uansett om du har et mål om å gå ned i vekt, bli sterkere eller løpe et maraton, vil Tore hjelpe deg å nå målene dine. Et skreddersydd treningsprogram blir lagt opp ut ifra din hverdag og målsetninger. Treningene vil være utfordrende og varierte, og tilpasset deg og din kropp. Du vil bli utfordret, men ikke mer enn at du føler en stor grad av mestring underveis.  Tore vil motivere deg til å yte det lille ekstra som skal til for at du skal nå målene dine.

En av de viktigste tiltakene du kan gjøre som bedriftseier for å øke produktivitet og trivsel på jobb hos dine ansatte er å tilrettelegge for at de skal være fysisk aktive. For mange kan derimot dørstokkmila bli for lang, etter en lang og stressende dag på jobb.

Ved å tilby dine ansatte tilrettelagt trening på jobb ser man at sykefraværet går ned, og de ansattes fysiske og psykiske helse blir bedre. Å trene sammen med kollegene dine kan også skape bedre samhold og legge til rette for økt trivsel og velvære for dine ansatte. Tore tilbyr tilrettelagt trening til din bedrift, enten utendørs eller i din bedrifts egne lokaler.

Bedriftstrening
Kostholdsveiledning

Hva vi spiser og drikker har utvilsomt en stor innvirkning på kroppen og helsa vår. I en travel hverdag er det ikke alltid lett å ta de rette matvalgene. Å få dekket næringsbehovet er spesielt viktig for personer med matintoleranser, allergier, stoffskifteproblemer eller andre sykdommer/diagnoser (for eksempel diabetes), og for de som trener mye.

Om du har et ønske om å gå opp eller ned i vekt er også mengden, og type kalorier du spiser av stor betydning for resultatet. Tore vil hjelpe deg å utarbeide en matplan ut ifra din hverdag, behov og målsetninger. Å øke kunnskap og bevisstgjøring om kostholdet ditt kan utvilsomt forbedre din helse og redusere risiko for livsstilsykdommer som hjerte-karsykdom, kreft og diabetes/fedme.

Er du strukturert og flink til å trene på egenhånd, men ønsker variasjon og bedre resultater fra treningen din? Da er online coaching noe for deg! Et 6-ukers treningsprogram utarbeides ut ifra dine behov og målsetninger, og du får ukentlig oppfølging via mail for å sikre at du får en jevn fremgang og ikke mister motivasjon. Du får også tilgang på en øvelsesguide med videoer så du er sikker på at du gjør øvelsene riktig.
Online coaching